На посаду гендиректора «Галсільліс» є троє кандидатів

Олег Довганик  |  П'ятниця, 24 лютого 2017, 17:28
Наступний етап конкурсу відбудеться у вівторок
На посаду гендиректора «Галсільліс» є троє кандидатів

На посаду генерального директора обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства  «Галсільліс» претендують троє осіб. Це Володимир Богач, Володимир Мельник, Олег Данчук. Таке рішення ухвалила відповідна конкурсна комісія.

Під час засідання конкурсна комісія розглянула та проаналізувала кандидатури усіх претендентів та подані ними документи щодо їх відповідності кваліфікаційним вимогам та вимогам відповідного Положення.

Відтак, до участі в конкурсі допустили усіх кандидатів. 

Коротко з їх біографії:

Богач Володимир Богданович – громадянин України, повна вища освіта за спеціальністю «Лісове господарство», стаж роботи за спеціальністю – 29 років.

Мельник Володимир Миколайович – громадянин України, повна вища освіта за спеціальністю «Лісове господарство», стаж роботи за спеціальністю – 39 років.

Данчук Олег Тадейович – громадянин України, повна вища освіта за спеціальністю «Лісове господарство», стаж роботи за спеціальністю – 37 років.

Наступний етап конкурсу – заключний, за рішенням конкурсної комісії відбудеться у вівторок, 28 лютого, об 11:00 у кабінеті №307 Львівської обласної ради.

Як повідомляє прес-служба обласної ради, у понеділок, 27 лютого, на телеканалі «Перший Західний» о 19.00  в прямому ефірі відбудуться теледебати між кандидатами на посаду генерального директора обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства  «Галсільліс».

Їх кандидатури попередньо обговорили та затвердили на засіданні відповідної конкурсної комісії.

Запрошуємо до перегляду теледебатів. Свої запитання ви зможете поставити в прямому ефірі за тел.. 0800603264.

comments powered by HyperComments