У Львові зруйнують старі будівлі, щоб збудувати шість багатоповерхівок

П'ятниця, 24 лютого 2017, 14:39
Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський пояснив, що ЛМР уже видала містобудівні умови та обмеження на перший квартал. Сьогодні йшлося вже про другий.
У Львові зруйнують старі будівлі, щоб збудувати шість багатоповерхівок

Виконавчий комітет Львівської міської ради на засідання 24 лютого затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво товариством з обмеженою відповідальністю «Експерт-інвест» шести багатоквартирних житлових будинків на просп. В. Чорновола-вул. Замарстинівській з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель. Про це повідомили в ІА ZIK.

Згідно із документами, на цих ділянках планують збудувати шість будинків: дві шестиповерхівки, а також восьми-, десяти, дванадцяти- і п’ятнадацятиповерхівки з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом.

Іншим своїм рішенням виконком затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Будімекс Проект» двох багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. А. Лінкольна, 6-А.

Крім того, виконком затвердив такі документи:

  • містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Компанія «ФАХ» багатоквартирного житлового будинку з вбудованим паркінгом на вул. Замарстинівській – вул. Гетьмана І. Мазепи;
  • містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Скіпр» двох багатоквартирних житлових будинків у складі багатофункціонального комплексу на вул. Княгині Ольги, 1-5;
  • містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Скіпр» трьох підземних паркінгів №1 у складі багатофункціонального комплексу на вул. Княгині Ольги, 1-5.
comments powered by HyperComments