Львівський репер та музикант розбився у жахливій ДТП на Київщині

Четвер, 23 лютого 2017, 23:43
Легковик Андрія Левчука врізався у вантажівку.
Львівський репер та музикант розбився у жахливій ДТП на Київщині

21 лютого, моторошна аварія забрала життя молодого українського репера, учасника гуртів "Чорно-білі" і Wax Words Андрія "Insane" Левчука. 23 лютого о 20 годині відбулося прощання з Андрієм (парастас) у Церкві Св. Анни на Голосках (Топольна). Похорон відбудеться 24 лютого на цвинтарі поряд із 81 школою. Про це повідомив активіст Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомили у прес-службі Макарівського РС ГУ ДСНС України у Київській області, трагедія сталася на трасі Київ-Чоп, у районі с. Копилів.

"21.02.2017 року о 19 годині 54 хвилини на пункт зв'язку 32-ДПРЧ смт.Макарів, від диспетчера швидкої допомоги надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ-Чоп, в районі с.Копилів (зупинка "Заводська"), Макарівського району. У ДТП потрапив легковий автомобіль DAEWOO Lanos, який заїхав під вантажний автомобіль SCANIA, що був припаркований на цій же смузі дорожнього руху. В результаті ДТП водій автомобіля DAEWOO Lanos, гр.Л., 1987 року народження загинув", - йдеться у дописі служби. 

comments powered by HyperComments