Кам’янка-Бузький та Волноваський райони Львівської та Донецької областей стали побратимами

Четвер, 23 лютого 2017, 20:37
Було реалізовано підписання меморандуму про співпрацю та побратимство між Львівщиною та Донеччиною.
Кам’янка-Бузький та Волноваський райони Львівської та Донецької областей стали побратимами

Днями, делегація із Кам’янки-Бузької прибула до Волновахи, де голова Волноваської райради Валерій Лубінець, голова  Кам’янка-Бузької райради Тарас Келеберда та громадська активістка ГО “Захист прав та інтересів воїнів АТО” Оксана Шваюк підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Цивільно-військового співробітництва ЗСУ.

Окрім цього, делегація Львівщини передала гуманітарну допомогу, яку зібрала місцева громада Кам’янки-Бузьки для вихованців дитячих садочків та учнів навчальних закладів Волноваського району, та військовослужбовців ЗС України, які боронять Україну на теренах Волноваського краю.

Також усі делегати, ЗМІ та громадяни, у супроводі групи ЦВС відвідали населені пункти, які знаходяться на лінії зіткнення: Миколаївку, Новогнатівку, Старогнатівку та Гранітне. На блокпостах делегація з Львівщини надавала гуманітарну допомогу військовим, частувала їх варениками та різноманітними смаколиками, які з любов’ю приготували для них мешканці західної України.

На зворотньому шляху делегація відвідала населені пункти Петрівське та Степове, де також поспілкувались з представниками громади щодо їхніх здобутків та проблемних питань, допомогли будівельними матеріалами та маскувальними сітками.

comments powered by HyperComments