На Львівщині запустили перший в Україні веловагон

Понеділок, 20 лютого 2017, 22:57
Ця подія стала знаковою минулоріч.
На Львівщині запустили перший в Україні веловагон

20 лютого, начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака під час звіту зупинилася на розвитку та вдосконаленню туристично-рекреаційної інфраструктури і створенні сприятливих умов для управління туристичною галуззю. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як повідомила очільниця управління, знаковою подією минулого року стала реалізація проекту із запуску першого в Україні веловагону за напрямком Львів – Мукачево та Львів – Ужгород.

Слід зазначити, що на Львівщині в напрямку розвитку туризму та курортів відбулися засідання комітетів Верховної Ради України та Сейму Республіки Польщі щодо формування туристичної інвестиційної привабливості України, українсько-польська зустріч "Перспективи розвитку туризму в Карпатському Єврорегіоні", круглий стіл із експертами проектного менеджменту та туристичним активом Сколівщини.

Говорячи про плани на 2017 рік, Наталія Табака розповіла, що триває робота над створенням велосипедних трас для даунхілу в смт. Славське, будуть напрацьовуватися пікнік-локації, розроблятиметься регіональна мережа туристичних шляхів та ін.

Нагадаємо, що у Львові можуть створити велокільце.

comments powered by HyperComments