У центрі Львова може з’явитись велокільце

Понеділок, 20 лютого 2017, 14:33
Також зосередяться на впровадженні реалізації проекту з видобування біогазу та створенні комплексу переробки ТПВ.
У центрі Львова може з’явитись велокільце

Департамент економічного розвитку ЛМР виділив три основні проекти, впровадження яких стане пріоритетом у 2017 році. Про це сьогодні під час звіту департаменту розповіла його керівник Ірина Кулинич, повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на Leopolis.news.

Так, у 2017 році основні сили департаменту буде направлено на впровадження електронного квитка у місті, реалізацію проекту «Львівводоканалу», щодо видобування біогазу і, завдяки отриманню кредитних коштів, реалізація проекту комплексу переробки ТПВ. 

«Насправді це є дуже великі, масштабні роботи, які стануть нашим основним завданням на 2017 рік», – додала директор департаменту економічного розвитку ЛМР.

Крім цього, великим проектом, реалізацію якого взяв на себе департамент економічного розвитку, є побудова велосипедного кільця в історичній частині міста. Однак, точних термінів, коли його буде реалізовано, не зазначала.

Нагадаємо, на цей рік передбачено майже 9 млн грн на прокладання та будівництво велосипедних доріжок в межах міста. Згідно проекту розвитку «Львів-2020», загалом у місті планують провести 268 км веломереж.

comments powered by HyperComments