“Невдалі сміттярі із “Самопомочі” та Коханівський пішли піаритись під Адміністрацію Президента”, - журналіст

Понеділок, 20 лютого 2017, 11:34
Йдеться про підтримку Садовим та іншими протистояння у Києві противників торгівлі з ОРДіЛО та правоохоронців.
“Невдалі сміттярі із “Самопомочі” та Коханівський пішли піаритись під Адміністрацію Президента”, - журналіст

“Після того, як Путін визнав берестяні грамоти ЛДНР, фактично освятивши наше локальне ПМР. А курдуплики -- Семенченко, Парасюк, невдалі сміттярі із “Самопомочі” та Коханівський пішли піаритись під адміністрацію президента -- на місці наших владних очільників, я би шукала будь-яку альтернативу вугіллю із ОРДЛО і допотопним ТЕЦ”, - написала на своїй сторінці у Фейсбук блогер і журналіст Марина Данилюк-Ярмолаєва.

На її думку, слід “відректися від спонсорської допомоги найбільш вірним руськомирським фанатикам, що після рішення Путіна увірували в особливий шлях своіх лжереспублік під проводом супердержави Расійская Федерация і позбавити дешевих клоунів за викликом сильного інформаційного приводу і нарощування рейтингів на питаннях енергетичної безпеки -- якими найперше мають займатися наші очільники одночасно з увагою до ЗСУ, спецслужб, міжнародною роботою”.

Також журналістка закцентувала увагу на тому, що слід подивитись на “цікаві цифри, скільки донбаських в окупації уже отримали фейкові паспорти”.

Нагадаємо, днями мер Львова і голова "Самопомочі" Андрій Садовий заявив, що підтримує дії однопартійців Семенченка і Соболєва у Києві.

comments powered by HyperComments