Конкурсна комісія визначила 10 пропозицій назв електронного квитка у Львові

Неділя, 19 лютого 2017, 09:22
Із 326 запропонованих відібрали ТОП-10.
Конкурсна комісія визначила 10 пропозицій назв електронного квитка у Львові

Днями, у Львові завершився другий етап конкурсу на визначення назви електронного квитка. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛМР.

“До нас надійшло 402 пропозиції назви електронного квитка від львів’ян. Однак були повтори, тому залишилося 326 варіантів. Конкурсна комісія визначила 10 найкращих назв, які відповідали вимогам конкурсу”, - розповів Олексій Хміль, керівник відділу маркетингу ЛКП «Львівавтодор».

Відтак, із 20 по 28 лютого пройде третій етап конкурсу – онлайн-голосування мешканців за найкращу назву. А вже 1 березня оголосять переможця. 

Переможець конкурсу отримає приз – річний електронний квиток під номером 1 на весь транспорт Львова.

Отож, конкурсна комісія обрала назви: «ЛеоКарт», «ЛьвівКарт», «LeoGo», «Leopolis Card», «e-Leo», «Везунчик». «Вітерець», «Е-Львів», «Є-квиток», «Левчик».

Проголосувати за найкращу назву можна буде на сайті міської ради та на сторінці е-квитка у Фейсбуці.

Довідка
Електронний квиток – це автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті (АСОП), яка повинна забезпечити прийом оплати за проїзд та облік пасажирів. АСОП впроваджуватиметься майже одночасно на всьому громадському транспорті міста, який охоплює електротранспорт та автомобільний пасажирський транспорт міста.

Нагадаємо, що е-квиток почали впроваджувати у Львові з кінця січня цього року. Станом на сьогодні послугою безготівкового розрахунку можна скористатися в усьому електротранспорті міста.

comments powered by HyperComments