Громадська організація передала медикаменти для закладів охорони здоров’я на Львівщині

Субота, 18 лютого 2017, 13:29
Медикаменти, медичні засоби, обладнання надійшли від ГО “Ваш зір”.
Громадська організація передала медикаменти для закладів охорони здоров’я на Львівщині

Нещодавно, у рамках всеукраїнської соціальної програми «Добро – людям», громадська організація «Ваш зір» за підтримки департаменту охорони здоров’я передала медикаменти для медичних закладів. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

На постійній основі в програмі працюють вже 10 областей, тепер до співпраці долучилась і Львівщина.

«Сьогодні ми приїхали у Львівську область, щоб збудувати плідні та довготривалі стосунки з департаментом охорони здоров’я ЛОДА. Володіючи певним ресурсом гуманітарної та соціальної допомоги (медикаменти, медичні засоби, обладнання),  ми хочемо, щоб вона безкоштовно надійшла до пацієнтів, які її потребують», - розповів Богдан Лущак, голова правління ГО «Ваш зір».

«Хочу подякувати громадській організації, цим небайдужим людям, які витрачають свій час та кошти на допомогу соціально незахищеним верствам населення. Маю надію, що ми вибудуємо чітку лінію, по якій ми будемо співпрацювати на певних напрямках. Ці медикаменти будуть розподілені в медичні заклади, на потреби хворих», - зазначив начальник відділу організації надання медичної допомоги дорослому населенню Департаменту,  Андрій Голдун.

comments powered by HyperComments