На Львівщині комерсант привласнив техніку з басейну, придбану за державні гроші

Четвер, 16 лютого 2017, 18:37
За привласнення майна, посадовця судитимуть у Львові.
На Львівщині комерсант привласнив техніку з басейну, придбану за державні гроші

Нещодавно, працівники правоохоронних органів викрили факти привласнення державних коштів, призначених для реконструкції плавального басейну у одному з райцентрів. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, заступник комерційного директора одного з ТзОВ під час освоєння бюджетних коштів, виділених на реконструкцію плавального басейну дитячо-юнацької спортивної школи, розташованої в одному з райцентрів Львівської області, привласнив два осушувачі вартістю майже двісті тисяч гривень. Обладнання для басейну було закуплене за кошти субвенції, виділеної з державного бюджету.

За фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч.4 ст.191 ККУ), було відкрито кримінальне провадження та проведено досудове розслідування.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

comments powered by HyperComments