Садовий спілкується із Львівською ОДА через журналістів, - Гримак

Олег Довганик  |  Середа, 15 лютого 2017, 13:52
Львівська міська рада досі не зареєструвала майнове право на земельну ділянку у Яворівському районі
Садовий спілкується із Львівською ОДА через журналістів, - Гримак

Львівська міська рада досі не зареєструвала за собою майнове право на земельну ділянку у Яворівському районі, яка передана розпорядженням голови ОДА для будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це Справжній варті повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

За словами Гримак, доля цієї земельної ділянки для Львівської ОДА залишається невідомою.

«Розпорядженням голови Львівської ОДА земельна ділянка передана Львівській міській раді, однак, на превеликий жаль, вона досі не зареєстрована за ними. Вони досі не забажали зареєструвати майнове право за собою», - каже Ірина Гримак.

Вона також наголошує, що Львівська ОДА не бере участь у робочій групі, яка створена Львівським міським головою і яку очолює академік Юхновський.

Гримак також повідомила, що учора із ЗМІ дізналась про те, що роботу цієї робочої групи ще продовжено.

«Львівська міська рада спілкується із Львівською ОДА через вас – журналістів, тому я не знаю, яка доля цієї земельної ділянки», - каже Ірина Гримак.

Вона наголошує, що складається враження, що вони хочуть «зарубати» цю ділянку і визнати її не придатною для будівництва сміттєпереробного комплексу.

«Наголошую, що йдеться саме про сміттєпереробний комплекс. Голова Яворівської районної ради на ефірі розповів, що заступник Львівського міського голови приїжджав до них на сесію і там заявив, що йдеться про облаштування нового полігону. Для мене це було великою новиною і шоком, адже йдеться саме про сміттєпереробний комплекс, а не полігон. Проте через такий виступ заступника міського голови ми отримали і відповідну реакцію місцевих мешканців», - розповіла Ірина Гримак.

comments powered by HyperComments