Львівщину відвідав спікер ВРУ Андрій Парубій

Юлія Субота  |  Понеділок, 13 лютого 2017, 16:42
Голова Верховної Ради України інспектує Львівську область.
Львівщину відвідав спікер ВРУ Андрій Парубій

Сьогодні, 13 лютого, Львівщину з робочим візитом відвідав Голова Верховної Ради України Андрій Парубій. 

Спікер разом із головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним, мером Дрогобича Тарасом Кучмою та керівництвом району відвідали військову частину А 1108 15-й реактивний артилерійський полк. 

"Мій візит в Дрогобич пов'язаний з відвідуванням полку, адже цей полк має дуже велике значення для обороноздатності країни. У зв'язку з останніми подіями в Авдіївці нам дуже важливо розуміти, що у нас є достатньо сил,  щоб зупинити наступ ворога. Тому зараз є дуже важливо знати, чи полк є забезпечений всім необхідним. Ми хочемо почути побажання і пропозиції від керівництва полку, а також обговорити питання підвищення  статусу полку", - зазначив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

Після відвідин артилерійського полку та ознайомленням із потугами нашого війська,  Андрій Парубій разом з Олександром Ганущиним й керівництвом Дрогобича та району обговорили процес створення об`єднаних територіальних громад та питання реформи місцевого самоврядування. 

Цікаво знати: 15-й реактивний артилерійський полк є однією з найпотужнішим та передових бойових одиниць, розташованих на території Західної України.  З початком збройної агресії російсько-терористичних військ на базі цього полку сформували зведену стрілецьку роту. Особовий склад полку продовжує виконання бойових завдань в зоні АТО.

 

comments powered by HyperComments