Мешканцям Львівщини проведуть роз’яснювальну роботу про механізми нарахування пенсій

Олег Довганик  |  Понеділок, 13 лютого 2017, 12:41
Пенсійний фонд України у Львівській області прозвітував про роботу у 2016 році
Мешканцям Львівщини проведуть роз’яснювальну роботу про механізми нарахування пенсій

На Львівщині проведуть виїзні зустрічі з місцевими мешканцями щодо роз’яснення нарахування пенсій та пенсійного законодавства України. Таке доручення під час апаратної наради у Львівській ОДА дав перший заступник голови Ростислав Замлинський.

Замлинський доручив в.о. начальника ГУ Пенсійного фонду у Львівській області Олександру Сафіну напрацювати графік проведення таких зустрічей спільно із керівництвом райдержадміністрацій.

Заплановано, що такі зустрічі відбудуться у всій області  у сільських та селищних радах.

Зазначимо, сьогодні на колегії Львівської ОДА учасники заслухали питання про проведену роботу органів Пенсійного фонду України у 2016 році та завдання на завдання на 2017 рік.

В. о. керівника розповів основні показники роботи та окреслив плани на наступний рік, зокрема щодо інформування населення щодо змін у пенсійному законодавстві.

Також учасники наради окремо обговорили питання нарахування пенсій тимчасово переміщеним особам, які проживають на території Львівської області. Перший заступник голови Ростислав Замлинський доручив керівництву Пенсійного фонду України зібрати таких осіб й вирішити їх проблеми із нарахуванням та отриманням пенсій у індивідуальному порядку.

«Ці люди мають відчувати підтримку держави. Потрібно з кожним із них зустрітись і вирішити усі питання», - зазначив Ростислав Замлинський.

Олександр Сафін також поінформував усіх присутніх про механізми нарахування пенсій, зазначивши, що процедура нарахування майже повністю автоматизована. «Людського фактору у цьому процесі майже немає», - сказав він.

 

comments powered by HyperComments