Завершується конкурс на назву системи електронного квитка у Львові

Субота, 11 лютого 2017, 11:36
Від львів’ян уже надійшло понад 200 варіантів назв. Охочі долучитися до конкурсу можуть запропонувати свою назву до 15 лютого.
Завершується конкурс на назву системи електронного квитка у Львові

Як повідомляє “Справжня Варта” з посиланням на прес-службу Львівської міськради, вже у кінці березня львівський електронний квиток отримає свою назву. Аби визначитись із найкращими, після завершення прийому пропозицій, відбудеться обговорення з представниками громадськості, оцінка їх конкурсним комітетом і онлайн голосування.

«Найбільше пропозицій надійшло з назвою «Левчик», «Leo Card», «Карта Лева» і «Щасливий квиток». Але й багато оригінальних, таких як: «Зайчик», «Файно їду», «Їздунець», «Подорожуй вільно», «Карта батяра», «Лелека», «Бузьок карта», «Равлик», - розповів директор ЛКП “Львівавтодор”, Олег Береза.

Переможець конкурсу отримає приз – річний електронний квиток під номером 1 на весь транспорт Львова.

Умови конкурсу прості: назва повинна містити не більше двох слів і викликати позитивні емоції. Вона не повинна асоціюватися з відомими брендами і нести негативний відтінок, а також не містити власних назв. Залишити свої пропозиції можна за посиланням або на сайті міськради.

Нагадаємо, нещодавно у львівському електротранспорті запровадили безготівковий розрахунок. До кінця року цю послугу сподіваються впровадити у міські автобуси.

comments powered by HyperComments