Учора на деяких маршрутах Львова не було жодної машини, і за цей саботаж має відповісти профільне управління, - Михайло Дідух

П'ятниця, 10 лютого 2017, 16:27
Депутат Дідух вважає, що міське управління транспорту і зв’язку потурає саботажу роботи перевізників.
Учора на деяких маршрутах Львова не було жодної машини, і за цей саботаж має відповісти профільне управління, - Михайло Дідух

Під час сесії ЛМР депутат із фракції «Народний контроль» Михайло Дідух навів факти, як працювали перевізники вранці 9 лютого. Про це повідомили у прес-службі “Народного контролю”.

За словами депутата, своєю бездіяльністю міське управління транспорту і зв’язку потурає саботажу роботи перевізників, коли взимку, навіть за найменшої негоди, на маршрути не виїжджає левова частина автобусів.

«Станом на 9:00, за даними онлайн карти, на маршруті №6а була одна машина, №49 – 5 машин, на №12, 11 – жодної, №30 – 5, №50 – 12 машин. Я розумію, що сніг, розумію, що мороз – але це ж зима. Чому щоразу навіть за найменшого похолодання чи сильніших опадів львів’яни стають заручниками саботажу перевізників? Чим тоді займається керівник профільного управління пан Щир, якщо не може тримати ситуацію під контролем?», – сказав Михайло Дідух.

Відтак, депутат скерував звернення до міського голови з вимогою «розібратися у ситуації та вжити дисциплінарних заходів до перевізників».

comments powered by HyperComments