У Львові презентують Німецько-Українську промислово-торговельну палату

П'ятниця, 10 лютого 2017, 15:28
Захід сприятиме налагодженню співробітництва між Україною та Німеччиною.
У Львові презентують Німецько-Українську промислово-торговельну палату

У середу, 22 лютого, у Львові (у готелі “Жорж”) відбудеться конференція "Розвиток Німецько-української економічної співпраці на Західній Україні", під час якої презентують новостворену Німецько-Українську промислово-торговельну палату. Про це повідомляють в управлінні інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації.

За словами начальника управління Романа Матиса, захід сприятиме налагодженню співробітництва між представниками органів державної влади та німецькими, німецько-українськими, українськими компаніями, а також покращенню бізнес-клімату на Львівщині.

Участь у конференції – безкоштовна, але необхідно зареєструватися. Конференція організована у співпраці з Львівською торгово-промисловою палатою та Львівською державною обласною адміністрацією. Брати участь у заході можуть українські підприємства, виробники і компанії, які мають зацікавленість у співпраці з Німеччиною. 

У програмі передбачено огляд німецько-українських економічних відносин, презентація стратегії Львівської області про залучення прямих іноземних інвестицій та розвиток регіону, склад і заходи Німецько-Української промислово-торговельної палати.

comments powered by HyperComments