У Львові затвердили програму фінансування ГО та ДЮСШ на 2017-2020 роки

П'ятниця, 10 лютого 2017, 00:16
Програма передбачатиме щорічне оголошення конкурсу, відповідно до якого учасники конкурсу матимуть змогу отримати кошти з міського бюджету м. Львова на реалізацію спортивних заходів на території міста Львова.
У Львові затвердили програму фінансування ГО та ДЮСШ на 2017-2020 роки

9 лютого, у Львові, з метою створення сприятливих передумов для розвитку громадських організацій спортивного профілю, надання їм матеріально-фінансової підтримки на проведення спортивних заходів, затвердили Програму надання фінансової підтримки громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам, підпорядкованим громадським організаціям, на проведення спортивних заходів на 2017-2020 роки. Про це повідомили "Справжній Варті" у прес-службі ЛМР.

На реалізацію програми у бюджеті м. Львова цьогоріч передбачено 3 мільйони гривень.

Визначення переліку громадських організацій та ДЮСШ, які отримають фінансову підтримку за рахунок коштів міського бюджету  Львова на проведення спортивних заходів, здійснюється у два етапи: 1-й етап – аналіз відповідності поданих документів вимогам конкурсу. 2-й етап – розподіл коштів міського бюджету м. Львова, передбачених на надання фінансової підтримки на проведення спортивних заходів громадським організаціям чи ДЮСШ.

Аналіз відповідності поданих документів вимогам конкурсу, а також розподіл коштів міського бюджету м. Львова, передбачених на надання фінансової підтримки громадським організаціям чи ДЮСШ на проведення спортивних заходів згідно з критеріями, проводить конкурсна комісія.

Кошти з міського бюджету м. Львова на надання фінансової підтримки на проведення спортивних заходів громадських організацій чи ДЮСШ надаються на: поліграфічні послуги, виготовлення візуальних матеріалів, оренду місць проведення спортивних заходів, нагороджувальну атрибутику, оренду спортивного інвентарю та іншого обладнання (засобів), канцтовари, технічне забезпечення заходів, харчування спортсменів та суддів, сувенірну продукцію, онлайн-трансляцію змагань.

comments powered by HyperComments