На Львівщині з дітьми проводять екопросвітницьку роботу

Четвер, 9 лютого 2017, 14:26
Екологічні уроки відбулися на базі просвітницьких центрів національного природного парку "Сколівські Бескиди".
На Львівщині з дітьми проводять екопросвітницьку роботу

Днями працівники департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА провели відкриті екологічні уроки для дітей Львівської області. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

Так, з учнями 7 класу Сколівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів провели урок-лекцію "Місце національного природного парку "Сколівські Бескиди" в природно-заповідному фонді України". Особливе зацікавлення учнів викликала інформація про видове різноманіття національного природного парку "Сколівські Бескиди", поширення рідкісних і зникаючих видів тварин та рослин.

За словами Руслана Гречаника, завдяки інтерактивній дошці, проектору та комп’ютеру подача інформації відбувалася на високому рівні. 

"Цю сучасну техніку придбали за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в рамках конкурсу "Краща громадська екологічна ініціатива", - повідомив посадовець.

Ще один екоурок про сортування та вторинну переробку відходів відбувся в екоцентрі Бутивлянського лісництва з учнями 5-го класу Коростівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. На дітей чекала вікторина, перегляд коротких фільмів про кращий та гірший досвід поводження з відходами в Сингапурі та Гані.

Юні екологи отримали в подарунок книги "Рідкісні та зникаючі види рослин Львівщини", "Рідкісні та зникаючі види тварин Львівської області", а також буклети "Що таке національний природний парк?".

comments powered by HyperComments