Департамент міжнародного співробітництва ЛОДА відзвітував за 6 мільйонів гривень

Вівторок, 7 лютого 2017, 23:46
Торік на фінансування 17-тьох проектів міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва було виділено 5 млн 656 тис грн.
Департамент міжнародного співробітництва ЛОДА відзвітував за 6 мільйонів гривень

Ще 398 тис грн. направили на розробку проектно-кошторисної документації для трьох проектів. Про це повідомила директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Поліна Лі.

Як уточнили в Департаменті міжнародного співробітництва, у 2016 році  подали 55 концептуальних заявок на програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 рр. Також провели 10 навчально-практичних семінарів для відповідальних осіб за напрямком МТД та 12 заходів інтенсифікації транскордонного співробітництва.

Як повідомила директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Поліна Лі, у цьому році Львівщина також планує брати участь у міжнародних виставках та кінофестивалях в рамках промоційної діяльності. Передбачається також проведення промо-туру для кіновиробників та іноземних журналістів. Варто очікувати і створення символу та гасла області, створення туристичного та інвестиційного промо-роликів.

 

comments powered by HyperComments