Львівська шахістка світового рівня Анна Музичук отримала нагороду (ФОТО)

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 7 лютого 2017, 13:32
У Львові відзначили також інших відомих шахістів: Марію Музичук, Андрія Волокітіна, Наталію Буксу, Василя Іванчука, Михайла Олексієнка, Юрія Криворучка, Тимура Каліберду та їх тренерів.
Львівська шахістка світового рівня Анна Музичук отримала нагороду (ФОТО)

7 лютого у Львові, у приміщенні Львівської облдержадміністрації нагороджували визначних постатей шахового спорту за 2016 рік. Про це повідомляє кореспондент “Справжньої Варти”.

Відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області спільно з управлінням фізичної культури та спорту ЛОДА відзначали найкращу спортсменку за грудень 2016 року — заслуженого майстра спорту, міжнародного гросмейстра Анну Музичук. За це нагороди отримали і батьки Анни — Наталя і Олег Музичуки, які заодно є тренерами спортсменки.

Відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА, за значний внесок у розвиток спорту та підняття рівня України на державному та міжнародному рівні, було відзначено та нагороджено годинниками наступних шахістів Львівщини: срібного призера Всесвітньої шахової олімпіади 2016 року Андрія Волокітіна; бронзову призерку Всесвітньої шахової олімпіади 2016, чемпіонку світу з шахів 2016 року Анну Музичук; бронзову призерку Всесвітньої шахової олімпіади 2016, чемпіонку світу з блискавичних шахів 2016 року Марію Музичук; чемпіона України з шахів 2016 року Михайла Олексієнка; срібного призера чемпіонату України з шахів 2016 року Наталію Буксу; чемпіона світу зі швидких шахів 2016 року Василя Іванчука; срібного призера всесвітньої шахової олімпіади в Баку Юрія Криворучка; срібного призера чемпіонату Європи зі швидких шахів серед юнаків та дівчат 2016 року Тимура Каліберду.

Оголосили подяки голови Львівської ОДА: Олександрові Волокітіну, тренерові Андрія Волокітіна; Євгенові Лисенку, тренерові Юрія Криворучка; Олександрові Сулимі, тренерові збірної України з шахів; Олегові Музичуку, тренерові бронзової призерки всесвітньої шахової олімпіади 2016, чемпіонки світу зі швидких шахів 2016 Анни Музичук; Наталії Музичук, тренерові чемпіонки світу з блискавичних шахів Марії Музичук; Володимирові Грабінському, тренерові Михайла Олексієнка; Орестові Грицаку, тренерові Василя Іванчука та Назарію Фірману, тренеру Тимура Каліберди

“Пишаюся тими результатами, тому що шахісти цього року і минулих років показали себе на найвищому рівні. Завтра я і Наталя Букса їдемо на чемпіонат світу з класичних шахів. Будемо старатися якомога краще зіграти”, - зазначила Анна Музичук.

Слово подяки також взяв шаховий тренер і секретар обласної федерації шахів Назар Фірман, який, окрім іншого, зазначив, що Львову не вистачає шахового клубу, де б могли збиратися елітні спортсмени і зіграти в шахи.

нагорода Анни Музичук

comments powered by HyperComments