Стали відомі результати жеребкування щодо конкурсу на посаду нового директора Львівської Опери

Вівторок, 7 лютого 2017, 09:39
У Міністерстві культури відбулося жеребкування з визначення кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з проведення добору на посаду гендиректора Львівської Опери
Стали відомі результати жеребкування щодо конкурсу на посаду нового директора Львівської Опери

За результатами жеребкування до складу комісії увійшли: представник громадської організації «Асоціація культурно-спортивного розвитку» Кириченко Роман Вікторович, представник громадської організації «Всеукраїнське об’єднання суб’єктів авторських і суміжних прав «Оберіг» Мойсеєв Станіслав Анатолійович та член Національної всеукраїнської музичної спілки Трофімов Микола Павлович.

Нагадаємо, у січні 2017 року Міністерство культури України оголосило конкурс на посаду Генерального директора – художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Діючий генеральний директор Тадей Едер тоді повідомив, що йде на пенсію і більше участі у конкурсі не братиме.

До слова, документи на участь у конкурсі приймаються з 11.01.2017 по 10.02.2017 року, а конкурсний добір почався 11.01.2017 року та має закінчитися не пізніше  11.03.2017 року.

comments powered by HyperComments