У Городку відкрили міжрайонний центр із надання замісної ниркової терапії

Субота, 4 лютого 2017, 19:26
Відкриття закладу є частиною програми з поетапного впровадження таких центрів по області.
У Городку відкрили міжрайонний центр із надання замісної ниркової терапії

У п’ятницю, 3 лютого, на базі Городоцької ЦРЛ відкрили черговий Міжрайонний центр нефрології та діалізу. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі Львівської облради.

Як повідомив голова профільної комісії Львівської обласної ради Михайло Гичка, тут зможуть проходити процедуру гемодіалізу пацієнти з Городоччини та навколишніх районів. 

За словами чиновника, так поетапно продовжується створення в області центрів з надання замісної ниркової терапії мешканцям регіону, які максимально наближені до пацієнтів. Невдовзі відкриття аналогічних структур планується і в інших містах Львівщини.

“Таким чином ми покриємо суцільною мережею Міжрайонних центрів усю територію нашого краю і максимально наблизимо медицину до людей. Адже пацієнти з таким важким захворюванням потребують особливого нагляду та допомоги. Вчасне проходження замісної ниркотерапії для них є життєво необхідною процедурою”, - зазначив Михайло Гичка.

Як відомо, процедуру гемодіалізу хворі отримують у Львівській обласній клінічній лікарні, а також у спеціалізованих відділеннях, які вже діють у Дрогобичі, Стрию, Новояворівську, Турці та Червонограді.

comments powered by HyperComments