У Львові продовжать дію спортивних програм, аналогів яким немає в Україні

П'ятниця, 3 лютого 2017, 17:36
У місті далі діятимуть програми Кращий дитячий тренер та Відкриті Кубки Львова.
У Львові продовжать дію спортивних програм, аналогів яким немає в Україні

Львів намагається стимулювати у дітей заохочення долучатися до спортивних секцій, а у тренерів — вдосконалювати навички та співпрацювати з дітьми. У зв’язку з цим у місті було започатковано дві унікальні спортивні програми - Кращий дитячий тренер та Відкриті Кубки Львова.

Як повідомили “Справжній Варті” у прес-службі ЛМР, програма Кращий дитячий тренер визначає 100 тренерів, які найкраще працюють з дітьми віком до 18 років. Переможці Програми отримують винагороду по 25 тис. грн.

Програма Відкриті Кубки Львова покликана започаткувати та проводити спортивні кубки з різних видів спорту, які мають стати візитівкою міста. Федерації-переможці отримують з міського бюджету до 150 тис. грн. на організацію та проведення Кубку Львова. 

«Нам вдалося створити не тільки продукти, які є унікальними, але й розробити зрозумілу та прозору систему визначення переможців. В цьому також велика заслуга Громадської ради з питань розвитку спорту Львова. Ці програми – це продукт спільної праці міста та громадськості», - вважає начальник управління молоді та спорту Львова, Володимир Шнайдер.

Минулоріч було проведено більше 20 Відкритих Кубків. Слід зазначити, що однією з умов проведення є онлайн-трансляція спортивної події, що сприяє залученню до її перегляду ще більшої кількості людей.

comments powered by HyperComments