У Львові оголосили конкурс на кращу назву для системи електронного квитка

Четвер, 2 лютого 2017, 00:18
Переможці конкурсу отримають річний електронний квиток на весь транспорт Львова.
У Львові оголосили конкурс на кращу назву для системи електронного квитка

З 1 лютого ЛКП «Львівавтодор» оголосив конкурс серед містян на найкращу назву для електронної системи оплати проїзду у громадському транспорті, яку задіють уже в кінці березня. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Запропонувати свою назву можна до 15 лютого, за посиланням або на сайті міськради.

«Умови конкурсу прості: назва повинна містити не більше двох слів і викликати позитивні емоції. Вона не повинна асоціюватися з відомими брендами і нести негативний відтінок, а також не містити власних назв», – розповів директор ЛКП «Львівавтодор», Олег Береза.

Остаточну назву електронного квитка визначать самі львів’яни через соціологічне опитування. Це стане останнім етапом конкурсу після збору пропозицій, оцінки їх конкурсним комітетом і онлайн-голосування.

Як зазначають у ЛКП «Львівавтодор», квиток можна буде купити на певний період – півгодини, годину, цілий день. Залежно від того, який квиток придбає мешканець, він зможе здійснювати поїздку до місця призначення з безкоштовними пересадками. Щодо перевізників, то їм буде неважливо скільки і які пасажири їдуть. Вони отримуватимуть оплату за проїханий кілометраж.

Крім електронної картки, також буде можливість оплати за проїзд банківською карткою, і залишатиметься можливість купити квиток у водія.

«Після визначення назви квитка, буде розроблено його логотип та бренд. Система буде передбачати можливість розвитку і доповнення. Буде проведено велику промо- і навчальну кампанію для мешканців щодо користування електронною карткою», – резюмував Олег Береза.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, такий електронний квиток діє в Лондоні, під назвою Oyster card.

«Ми очікуємо, що вже впродовж року матимемо такий електронний квиток у нашому місті, але вже з іншою назвою і системою. Тому запрошуємо усіх мешканців Львова долучитися, як це було у ключових країнах і містах світу, щоб такий квиток полюбили всі, хто його використовуватиме», - зазначив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, нещодавно у електротранспорті Львова з’явилась можливість оплачувати проїзд через смартфон.

comments powered by HyperComments