Правоохоронці завершили розслідування за фактом пожежі у нічному клубі Львова

Середа, 1 лютого 2017, 11:36
Кримінальні провадження скеровано до суду, чотирьом особам повідомлено про підозру.
Правоохоронці завершили розслідування за фактом пожежі у нічному клубі Львова

Завершено розслідування і скеровано до суду кримінальні провадження за фактом пожежі у нічному клубі на вулиці Науковій у місті Львові, яка сталася 27 листопада 2016 року. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи, про підозру оголосили чотирьом особам: за порушення встановлених  законодавством вимог пожежної безпеки (ч.2 ст. 270 ККУ), яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років — директору нічного клубу та тернополянину-виконавцю вогняного шоу, за побої і мордування (ч.2 ст.126 ККУ), яка передбачає покарання у вигляді до п'яти років позбавлення волі - львів’янину та львів’янці, які  під час ліквідації пожежі нанесли тілесні ушкодження співробітнику ДСНС.

Валерій Середа також уточнив, що кримінальне провадження щодо директора нічного клубу скеровано до суду минулого року, провадження щодо виконавця вогняного шоу та провадження щодо двох львів’ян, які завдали ушкодження рятувальнику – скеровано до суду 31 січня.

comments powered by HyperComments