Львівська школа-гімназія Шептицьких відсвяткувала 25-літній ювілей

Неділя, 29 січня 2017, 13:37
З цієї нагоди відбулася урочиста академія за участі представників влади, духовенства та педагогічного і учнівського колективу закладу.
Львівська школа-гімназія Шептицьких відсвяткувала 25-літній ювілей

28 січня, у Львові, у Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької відзначили 25-літній ювілей Львівської школи-гімназії Шептицьких. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Участь у заході взяли представники влади, зокрема,  заступник голови–керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська, яка виступила з вітальним словом та оголосила Подяку від голови ЛОДА колективу школи за кваліфіковану організацію навчально-виховного процесу, вагомий внесок у розвиток духовності, християнської моралі учнів гімназії.

Нагадаємо, що греко-католицький ліцей імені Климентія Шептицького відкрили у 1991 році. 2007 року його реорганізували у гімназію Блаженного Климентія Шептицького, а 2014 року - у НВК "Школа-гімназія І-ІІІ ступенів імені Блаженного Климентія та Андрея Шептицьких". Відтоді його очолює отець-селезіянин, волонтер, військовий капелан у 24 бригаді Збройних Сил України у зоні АТО, Олег Ладнюк.

Головна мета гімназії - забезпечення реалізації права громадян на здобуття повної загальної середньої освіти на основі християнського світогляду і моралі.

comments powered by HyperComments