"Брєд партії шизофреніків" або львівська реакція на маніпуляції зі сміттям

Вівторок, 24 січня 2017, 15:08
Львівський блогер Mason Lemberg на своїй сторінці у Facebook про ситуацію зі сміттям.
"Брєд партії шизофреніків" або львівська реакція на маніпуляції зі сміттям

Сьогодні читаю чергове завивання садового на те, що центральна влада не допомагає йому зі сміттям, навіть Кабмін не зібрався і шляки трафляють..
Добре, що хоч від Генасамблеї ООН не вимагає зібратись...

Чесно, задовбав вже постійний брєд і маніпуляції від цієї партії шизофреніків.

Тому тільки факти:

1) Грибовицьке сміттєзвалище, куди Львів до 2016 року вивозив відходи, є міським сміттєзвалищем м.Львова. Не державним, не обласним, а міським сміттєзвалищем. І обслуговувало його міське комунальне підприємство ЛКП Збиранка 
 

2) Грибовицьке сміттєзвалище існує з 1958 року. В 2004 році воно мало бути закрите. Зараз 2017.

3) В 2006 році Садовий вперше балотувався в мери Львова і обіцяв жителям прилеглих сіл відразу ж вирішити проблему сміттєзвалища (перегляньте відео за посиланням):

4) За 11 років на посаді садовий так і не вирішив проблеми сміттєзвалища, яке, я нагадаю, мало бути закритим ще в 2004 році і проблему якого він обіцяв вирішити на початку своєї каденції. Прочитайте історію його обіцянок закрити сміттєзвалище:

5) Проблема закриття сміттєзвалища не вирішилася не через відсутність бажаючих рекультивувати сміттєзвалище. Причиною стало небажання садового. Садовий "чомусь" відмовив 43 фірмам, які хотіли зайнятися рекультивацією сміттєзвалища.

6) За цей час сміттєзвалище постійно диміло і виникали локальні пожежі, це була порохова бочка, яка мала рано чи пізно вибухнути (і в прямому і в переносному сенсі). Тому байки Садового, що сміттєзвалище підпалили - це просто дурня і спроба зняти з себе відповідальність за злочинну і смертельну бездіяльність

7) Це злочинна бездіяльність Садового тривала би ще багато років, якби не та пожежа і якби там не загинули люди в травні 2016.

8) Тоді різко зарухались всі. Тільки дії садового мали мало конструктиву. Про відсутність конструктиву в діях садового у вирішенні цієї проблеми свідчить хоча б те, що до сих пір садовий не домовився ні про вивезення сміття в інші регіони, ні не вирішив питання нового сміттєзвалища. 
Причому, я думаю, можна було би вирішити проблему вивезення сміття в інші регіони, якщо би садовий не вів себе як свиня і не загаджував інші регіони, нелегально скидаючи сміття.

9) А чому влада держави не допомагає Львову?
Нагадую, сміттєзвалище комунальне, міське і місто має вирішувати свої проблеми. Інакше навіщо в місті влада, якщо вона обіцяє, а робити має Гройсман.
Але, попри це, 10 листопада 2016 року Губернатор (представник центральної влади) запропонував Садовому 3 ділянки з документацією. Як відреагував Садовий?

Через два тижні він заявив, що хотів би купити землю за 30 млн. грн. Тобто, замість того, щоб скористатись пропозицією, садовий раптом захотів купити землю за 30 млн. грн. Добре, що хоч оголошення про купівлю ділянки на стовпах не розвішав. "Купляємо волосся дорого". "Куплю земельну ділянку для сміттєзвалища. Андрій".

10) А що зараз?
А зараз вже місяць у Львові не вивозиться сміття. 
При цьому мер міста, замість того, щоб вирішувати проблему їде кататись на лижі в Австрію, живучи згідно декларації на 17 доларів в місяць (сім'я з 8 людей, які утримують хату 670 квадратів - на 1100 доларів)

Після відпочинку садовий раптом згадав, що існує проблема сміття і різко активізувався. 
Що робити коли ти не знаєш що робити і хочеш на цьому заробити бабла (бо тяжко на 17 доларів жити)? - Правильно, створюй штаб. А замість того, щоб щось робити обсирай Україну в польських ЗМІ. І розказуй в своїх фейсбуках якусь дічь про те, що це сталося через якісь рейтинги.

А ще міська рада, яка складається з самопомочі прийняла рішення про створення сміттєсортувальних і сміттєпресувальних ліній В МЕЖАХ МІСТА.


По факту - це СМІТТЄЗВАЛИЩА В МЕЖАХ МІСТА. Бо пресувати сміття - це добре, але треба кудись його вивозити, що садовий не збирається робити, поки не буде "освоєно" 30 млн. з бюджету.


А ще прикол в тому, що одна з цих сміттєсортувальних станцій має бути розташована біля аеропорту, що може позначитись на безпеці руху (птахи біля сміття), а інша має знаходитись біля житлового району і безпосередньо дотикатись до "інвестиційного проекту тисячоліття", який теж обіцяє реалізувати Садовий
 

=====
Я це написав не для того, щоб пожалітися, який садовий мудак. Я це й так прекрасно знаю і несу відповідальність за такого мудака, як мешканець Львова, хоча й не голосував за нього.
Я це написав для того, щоб наочно показати всім вам, в яке лайно вступила країна, допустивши до влади цих брехлилих клептократичних психів з його партії.

 

comments powered by HyperComments