У Львові за грубе порушення службової дисципліни звільнили правоохоронця

Вівторок, 17 січня 2017, 09:51
Під час службового слідства встановили грубе порушення службової дисципліни та основних обов’язків поліцейського, допущені лейтенантом поліції.
У Львові за грубе порушення службової дисципліни звільнили правоохоронця

Лейтенанта, якого  у суді визнали винним у скоєнні адміністративних правопорушень, звільнили зі служби у поліції.


Відповідний наказ підписав начальник ГУ НП у Львівській області Валерій Середа, повідомляє відділ комунікації Львівської поліції.


11 листопада 2016 року поліцейський не тільки сів за кермо напідпитку, а й нецензурно вилаявся у громадському місці, порушуючи  порядок та спокій громадян. Відповідно до вчинених правопорушень на копа склади протокол за  ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУаП та за ст.173 (дрібне хуліганство) КУаП.


Відтак, «За грубе порушення службової дисципліни, Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, Присяги працівника поліції та Закону України «Про Національну поліцію» - накласти на лейтенанта поліції дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції»,-йдеться у наказі очільника поліції Валерія Середи.

 

comments powered by HyperComments