Львівських підлітків готуватимуть бути успішними

Понеділок, 16 січня 2017, 18:19
Для молоді віком 14-16 років організовують проект із профорієнтації.
Львівських підлітків готуватимуть бути успішними

24 січня учасники ГО «Молоді лідери України» розпочинають проект «Квиток до успіху: зроби свій вибір», де підліткам будуть розповідати про особливості та вимоги до майбутніх професій.

Як зазначили організатори, програма складається з трьох напрямків, які будуть чергуватись між собою: рецепти успіху (зустрічі з успішними людьми, які розкажуть про старт своєї кар’єри), візит на підприємство (виїзди на підприємства різних галузей, щоб на власні очі побачити виробничий процес), тренінги і тести (де у індивідуальному порядку визначатимуть схильності та слабкі сторони кожного учасника).

Серед запрошених гостей-спікерів проекту — програмісти, менеджери культури, туризму та музичного бізнесу, бухгалтери, фінансистеми, архітектори, дизайнери, педагоги,  handmade стартапери та ін.

“Аби розширити горизонти і зробити власний вибір майбутньої діяльності, ми пропонуємо підліткам і школярам стати частиною цієї програми, під час якої зможете познайомитись з успішними професіоналами з різних сфер, побувати за лаштунками цілих підприємств, пройти тренінги та тести, котрі допоможуть розширити свої знання про власні здібності та вподобання”, - повідомили організатори.

Нагадаємо, що у рамках профорієнтації у школах на Львівщині встановили спеціальні термінали.

comments powered by HyperComments