Поділилися із сусідами: львівське сміття на Тернопільщині

Понеділок, 16 січня 2017, 16:24
Екологічна інспекція встановила, що нові гори непотребу з’явилися через несанкціонований вивіз сміття, крім того серед відходів знайшли чеки із крамниць і супермаркетів Львова.
Поділилися із сусідами: львівське сміття на Тернопільщині

Сільська рада с.Беримців, де скинули кучугури львівського непотребу, звернулася до Садового та Синютки з проханням дослідити ситуацію.


Про це пише Тернопільський тиждень.


 У Тернопільській області був зафіксований факт незаконного ввезення твердих побутових відходів на територію сміттєзвалища поблизу с. Беримівці, куди вивозять сміття зі Зборова та кількох навколишніх сіл. Екологічна інспекція встановила, що нові гори непотребу з’явилися через несанкціонований вивіз сміття, крім того серед відходів знайшли чеки із крамниць і супермаркетів Львова.


Депутати Зборівської райради оперативно відреагували на злісне порушення законодавства  і на сесії  обговорили неприпустимість таких дій львівських сміттярів,ухвалили низку звернень. Зокрема, звернулися до голови Тернопільської ОДА Степана Барни  та до керівника обласної поліції Олександра Богомола з проханням встановлення постів патрульної служби на території Зборівського району на автошляхах з боку Золочева і Бродів.


Голова Зборівської РДА Ігор Яворський заявив, що усвідомлює те, що Андрій Садовий буде відхрещуватися від цього ганебного факту, перекладаючи відповідальність на сміттєперевізників, з якими мерія підписала контракт, а тому вирішили звернулися  ще й до голови Львівської ОДА Олега Синютки, з проханням аби він також дослідив ситуацію, провів нараду з перевізниками і відповідним чином прореагував»

 

comments powered by HyperComments