ЛМР шукає перевізників сміття для 5 районів міста

Понеділок, 16 січня 2017, 15:18
Міська рада збирає пропозиції щодо надання послуг з вивезення та утилізації твердих та великогабаритних побутових відходів (крім токсичних та особливо небезпечних) з території львівських комунальних підприємств, що обслуговують житловий фонд.
ЛМР шукає перевізників сміття для 5 районів міста

У Львові триває конкурс на визначення компанії перевізника для 5 районів Львова, окрім Галицького. Міська рада збирає пропозиції щодо надання послуг з вивезення (збирання, зберігання і перевезення) та утилізації твердих та великогабаритних побутових відходів (крім токсичних та особливо небезпечних) з території львівських комунальних підприємств, що обслуговують житловий фонд.


Про це повідомляє прес-служба ЛМР.


Фірми, що зацікавилися пропозицією, просять звертатися до відповідних райадміністрацій міста.


«Львівська міська рада зацікавлена, аби конкурс відбувся максимально прозоро і щоб максимальна кількість підприємств подала свої пропозиції», - зазначають в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.


Збір пропозицій у Личаківському районі триває до 6 лютого, у Шевченківському – до 31 січня, у Сихівському – до 13 лютого, у Залізничному – до 17 лютого, у Франківському – до 24 січня 2017 року.

 

comments powered by HyperComments