240 внутрішньо переміщених осіб та мешканців Львівщини навчать вести свій бізнес

П'ятниця, 13 січня 2017, 00:31
У Львові завершився відбір учасників проекту «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка населення, яке постраждало внаслідок конфлікту в Україні».
240 внутрішньо переміщених осіб та мешканців Львівщини навчать вести свій бізнес

“Клуб Ділових Людей” та Міжнародна організація з міграції (МОМ) розпочали другий проект з допомоги внутрішньо переміщеним особам та місцевому населенню здобути актуальні професії, отримати навички щодо організації власних проектів та поради для розширення вже існуючого бізнесу. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

«Відповідно до умов проекту, 65% учасників – це внутрішньо-переміщені особи, решту – місцеві з перевагою для учасників АТО та етнічних меншин. Наша основна ціль – допомогти реалізуватися тим людям, які в силу зовнішніх обставин мають найменше можливостей та які, втім, є найбільш перспективними, цілеспрямованими та з багажем ідей для розвитку економіки країни», – відзначила керівник проекту Христина Коваль.

Попередньо відібрали 240 учасників, з яких сформували 8 груп (по 30 учасників у кожній) для інтенсивного навчання у трьох напрямках: «Профорієнтація», «Самозайнятість» та «Мікропідприємництво».

Учасники повинні пройти дводенне бізнес-навчання з організації та розвитку власної справи, міні бізнес-курс із 11 до 31 січня, консультаційний супровід експертів, створення бізнес-планів. Кожен проект отримає частку із 55 000 гривень грантових коштів.

Фінансову підтримку для реалізації проекту надає Уряд Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, що діє у партнерстві з Міністерством міжнародного розвитку (DFID).

comments powered by HyperComments