На Левандівці та в Рясному проведуть різдвяні забави

Четвер, 12 січня 2017, 16:22
Дійство організують Народні доми та активісти.
На Левандівці та в Рясному проведуть різдвяні забави

15 січня о 13:00 у Левандівському парку (вул. Повітряна, 20) організують вертеп та новорічні пісні. Вихованці гуртків культурно-мистецкього центру “Супутник” - вокальної студії «Blue Blues» та театральної - «Язиката Хвеська», вертеп ГО “Мистецький простір” та гурт “КурбАси” поколядують, гості з Народного дому Білогорщі палитимуть ватру та пригощатимуть варениками. Після забави просто неба святкування продовжать у Народному домі Левандівки (Широка,1).

Також, у неділю, 15 січня о 15:00 годині в актовій залі школи №92 (вул. Т. Шевченка, 390) відбудеться різдвяна забава району Рясне. У програмі: колядки від учнів Родинного центру «Рясне», виступи ансамблю «Подих весни», вертеп від  ГО «Мистецький простір» та спільна коляда від гурту «ТроєЗілля». Також під час свята анонсується презентація проекту «Громади в дії», де кожен мешканець дізнається про можливості покращення свого району.

Організатори: управління культури Львівської міської ради, КМЦ «Супутник», Львівський Кіноцентр, Народний дім Левандівки, Народний дім Білогорщі.

comments powered by HyperComments