П’яний водій на «Ниві» влаштував погоню нічним Львовом

Андріана Кирик  |  Четвер, 5 січня 2017, 13:51
Чоловік скоїв ДТП та намагався втекти від поліцейських.
П’яний водій на «Ниві» влаштував погоню нічним Львовом

Водій «Ниви» скоїв ДТП на вулиці Личаківській та втік з місця події, поліція заручилася  допомогою додаткових екіпажів, щоб заблокували автомобіль порушника.


4 січня, на вул. Личаківській сталася ДТП, патрульні під’їхали на місце події, однак винуватець аварії встиг втекти. Поки інспектори  оформляли розшукове ДТП, поруч проїхав автомобіль «Нива», який збігався з описом свідків, що надали й фрагмент номерного знаку.


Водій-втікач не зупинився на вимогу полісменів, а навіть навпаки –збільшив швидкість руху.


Затримати керувальника «Ниви» вдалося аж на вул.Зеленій, за допомогою додаткових екіпажів, що заблокували йому проїзд. Під час погоні водій пошкодив службовий автомобіль поліції.


Патрульні помітили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, однак проходити тест на перевірку він відмовився.


Чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції для встановлення особи, де на нього склали протокол за керування напідпитку вдруге впродовж року, протокол за невиконання вимоги поліцейського про зупинку, два протоколи за скоєні ДТП та два протоколи за залишення місця ДТП, а також постанову за вимкнене ближнє світло фар і керування автомобілем без посвідчення водія та страхового полісу.

 

comments powered by HyperComments