7 спортсменів з Львівщини візьмуть участь у представницьких змаганнях світового рівня

Євгенія Пласконь  |  Середа, 4 січня 2017, 18:01
Мінмолодьспорту України затвердило списки учасників Х Всесвітніх Ігор 2017 року.
7 спортсменів з Львівщини візьмуть участь у представницьких змаганнях світового рівня

20-30 липня 2017 року у польському місті Вроцлав пройдуть представницькі змагання світового рівня з неолімпійських видів спорту. Про це повідомляє “Галичина Спортивна”.

114 українських спортсменів візьмуть участь у таких видах спорту: більярд, боулінг, воднолижний спорт, джиу-джитсу, карате, кікбоксинг WAKO, парашутний спорт, пауерліфтинг, підводний спорт, роликовий спорт, сквош, скелелазіння, спортивна акробатика, спортивне орієнтування, сумо, стрибки на батуті, таїландський бокс Муей Тай, художня гімнастика.

Львівські спортсмени позмагаються у карате (Станіслав Горуна), спортивній акробатиці серед чоловіків (Станіслав Кукурудз, Владислав Кукурудз, Юрій Пуш, Тарас Яруш) та спортивному орієнтуванні (Олександр Кратов, Надія Волинська). 

Нагадаємо, що Всесвітні ігри проводять з метою популяризації та розвитку видів спорту, які не входять до програми Олімпійських ігор.

У Вроцлаві очікується участь близько 4 500 спортсменів більш як із 100 країн світу. Під час змагань розігруватиметься 180 комплектів нагород у 34 видах спорту, з поміж яких 25 неолімпійських, 5 олімпійських та 4 показові види спорту.

comments powered by HyperComments