На Львівщину насувається негода

Андріана Кирик  |  Середа, 4 січня 2017, 10:15
Прогнозують морози, снігопади та хуртовини . Водіям радять утриматися від поїздок, громадянам—берегтися від переохолодження.
На Львівщину насувається негода

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у області очікується значне зниження температури. Зокрема, 6-8 січня вночі прогнозують до 18 - 23° морозу, місцями 26 - 30° морозу вночі та до 12-17º морозу вдень.


 Крім цього, очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, пориви вітру, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледицю.


У зв’язку із негодою у Службі автомобільних доріг у Львівській області закликають водіїв та перевізників при можливості утриматись від поїздок. Також при нагальній потребі водіям великовантажних транспортних засобів радять мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати.


 "За такої температури традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням. Щоб уникнути цього слід обмежити перебування на вулиці та пересування поза межами населених пунктів, відмовитись на цей період від прогулянок, особливо в нічний час, полювання, риболовлі, туристичних походів",- розповів в.о директора департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олександр Харчук .

 

comments powered by HyperComments