Львів’яни обкатали новенький трамвай

Андріана Кирик  |  Вівторок, 3 січня 2017, 14:06
Трамвай, який пройшов капітальне відновлення, вже курсує на маршруті №11.
Львів’яни обкатали новенький трамвай

Новенький трамвай вийшов на обкатку із пасажирами та курсує на маршруті №11 .


Це уже третій трамвай, який пройшов капітальне відновлення в рамках пілотного проекту відновлення рухомого складу електротранспорту.


За словами головного інженера трамвайного депо Володимира Казимировича, трамвай №1100 в грудні минулого року був пошкоджений внаслідок займання на вулиці Личаківській.
Під час капремонту він отримав оздоблення із алюмокомпозитного матеріалу, на вагоні встановлено панорамні тоновані вікна, освітлення салону виконано світлодіодним, що дозволяє економити електроенергію та підвищити ресурс акумулятора. Вагон обладнано електронним цифровим світлодіодним маршрутовказівником.


Також Володимир Казимирович зазначив: «Трамвай спочатку працюватиме на маршруті №11 із легкими умовами - це передбачено правилами введення трамваїв в експлуатацію після ремонтів. Після цього трамвай ще раз оглянуть і він буде працювати на всіх інших маршрутах, де умови роботи є більш складними, тобто там, де є значні підйоми і ухили»

Зазначимо, що у цьогоріч «Львівелектротранс» обіцяє продовжити відновлення трананспорту. Наразі на завершальній стадії капітально-відновлювального ремонту зараз перебуває тролейбус "Skoda 14Tr89/6" №552.

comments powered by HyperComments