Волонтери проведуть у Львові триденний ярмарок на підтримку воїнів АТО

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 2 січня 2017, 17:24
Захід пройде із 3 по 5 січня біля пам’ятника Королю Данилу Галицькому.
Волонтери проведуть у Львові триденний ярмарок на підтримку воїнів АТО

Упродовж трьох днів з 12:00 до 17:00 усі охочі зможуть зробити благодійний внесок на підтримку захисників України та отримати за це святкові сувеніри. Про це повідомив волонтер та співзасновник Благодійного фонду “Народна підтримка воїнів АТО” Сергій Глотов.

“Львів’яни та гості міста за благодійні внески на підтримку воїнів АТО зможуть придбати святкові сувеніри, вироби ручної роботи, патріотичні листівки, календарі, книги. А ще – посмакувати домашньою випічкою від львівських господинь, гарячими стравами і напоями”, - зазначив активіст.

“Сувеніри ручної роботи та картини для благодійного продажу надані майстрами з різних міст України та надіслані з Іспанії. Під час ярмарку гості також зможуть сфотографуватися з волонтерами-реконструкторами в одностроях воїнів УПА та Січових Стрільців”, – додав  Сергій Глотов.

Усі виручені кошти буде використано на закупівлю військової амуніції та термобілизни для військових на передовій, організацію поїздки в зону АТО та на реалізацію соціальних проектів фонду.

comments powered by HyperComments