У львівській поліції запрацював Ситуаційний центр: чого очікувати громадянам? (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 30 грудня 2016, 15:28
У передостанній день року у Головному управлінні Нацполіції Львівщини запрацював Ситуаційний центр.
У львівській поліції запрацював Ситуаційний центр: чого очікувати громадянам? (ФОТО)

Сьогодні, 30 грудня, у Головному управлінні Національної поліції Львівщини запрацював Ситуаційний центр, який виконуватиме функції колишніх чергових частин різних підрозділів поліції Львівщини. Головна мета якого - стрімка реакція на виклики громадян. 

«Центр має кілька завдань – диспетчеризація нарядів патрульної поліції у Львові, координація нарядів між районами області і Львовом, забезпечення нагляду за особами, що перебувають під домашнім арештом, аналітична робота на випередження негативних ситуацій. Червові частини у райвідділах будуть займатися тільки обслуговуванням райвідділів, а координацію усіма силами на вулиці буде здійснювати цей центр», – зазначив Начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Нацполіції у Львівській області  Юрій Гладун. 

У планах розширення роботи центру по всій території Львівської області, адже станом на зараз, враховуючи фінансування (на техніку для облаштування центру витратили 1 млн грн з обласного та 700 тис. грн з міського бюджету Львова), усі кошти реалізовано на оптимізацію потуг управління та Ситуаційного центру. 

"Працюємо по 12 годин. Моніторимо камери спостереження у всіх районах Львова, як тільки зауважено підозрілий об`єкт чи неправомірні дії, оперативно повідомляємо про це старшому зміни й ухвалюємо рішення про ефективне реагування", - розповів один із диспетчерів, які тепер охороняють спокій львів`ян у Ситуаційному центрі.

comments powered by HyperComments