“Наш Центр надання послуг для учасників бойових дій є взірцевим в Україні”, - Садовий

Євгенія Пласконь  |  Четвер, 29 грудня 2016, 01:12
26 грудня, у рамках зустрічі міського голови Андрія Садового з представниками громади міста, розповіли про підсумки роботи у різних галузях.
“Наш Центр надання послуг для учасників бойових дій є взірцевим в Україні”, - Садовий

Зокрема, мова йшла і про допомогу, яку місто надає учасникам АТО. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

“Ми на початку цього року сім’ям учасників АТО виділили 19 квартир за співфінансування держави. Ще 9 квартир ми зараз до кінця оформляємо. Також в процесі будівництва будинок на вул. Під Голоском – це 53 квартири. Фактично, вже будинок є збудований. Думаю, десь у березні можна вже буде заходити всередину”, - розповів Андрій Садовий.

За словами мера Львова, ті учасники АТО, яким не зможуть надати землю, отримають фінансову компенсацію.

“Ще одна велика програма. Якщо людина хоче, наприклад, отримати землю, а ми не маємо можливості на території міста Львова виділяти земельні ділянки для учасників АТО, ми будемо надавати фінансову компенсацію. Це також безпрецедентний приклад. Це буде сума орієнтовно 100 тис. грн. Її можна буде витратити на купівлю чи співфінансування житла або, наприклад, на освіту. Це будуть цільові кошти”, - заявив очільник Львова.

“Наш Центр надання послуг для учасників бойових дій є взірцевим в Україні. Сьогодні міністерство переймає наш досвід, щоб такі центри запрацювали у всій нашій країні”, - похвалився насамкінець міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій організував мистецький проект “Воїни АТО читають казки дітям”.

comments powered by HyperComments