Громадські організації у Львові презентували результати своєї діяльності владним структурами

Євгенія Пласконь  |  Середа, 28 грудня 2016, 16:02
28 грудня у місті пройшов “День партнерства” органів влади та інститутів громадянського суспільства.
Громадські організації у Львові презентували результати своєї діяльності владним структурами

Громадські організації Львівщини представили результати проектів, реалізованих за фінансової підтримки Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства. Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

"Такі заходи повинні сприяти кращому налагодженню співпраці між громадськими об’єднаннями і органами влади. Адже публічність має стати основою реалізації власних завдань як представників влади, так і громадського сектору", - наголосив начальник відділу комунікацій з громадськістю, Станіслав Безушко.

Зокрема, свої проекти презентували БФ "Перша Львівська Фундація", Фонд "Відродження", ГО "Центр Громадських ініціатив", ГО "Центр просвітництва та розвитку людини", ГО "Центр "Жіночі перспективи", ГО "Центр громадської адвокатури", ГО "Європейський діалог", ГО "Західноукраїнський ресурсний центр".

Організації обговорили свою діяльність та презентували звіт про виконання заходів сприяння розвитку громадянського суспільства у Львівській області. У заході взяли участь представники Інституту лідерства та управління Українського католицького університету.

Захід організувала громадська організація "Центр просвітництва та розвитку людини" за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

comments powered by HyperComments