Громаді Львова запропонували варіанти реконструкції вулиці Бандери

Євгенія Пласконь  |  Середа, 21 грудня 2016, 23:02
Допомагати у розбудові міста будуть німецькі експерти.
Громаді Львова запропонували варіанти реконструкції вулиці Бандери

У Львові в рамках проекту “Вулиця для всіх” презентували ескізні варіанти для вул. Бандери, а німецькі експерти -  керівник управління планування транспорту у м. Ляйпциг Торбен Хайнеман та працівник Інституту міста Штефан Габі представили базові принципи планування міста.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Метою проекту є налагодження комунікації між усіма сторонами — мешканцями, підприємцями, владою міста під час реконструкції міського простору та інтегрований підхід до планування реконструкції, яка розглядається як частина громадського простору з урахуванням потреб усіх користувачів.

Львів’яни вважають, що важливим є збереження озеленення та покращення екології на оновленій вулиці.

Учасники обговорення наполягали на пріоритетності пішоходів і громадського транспорту перед приватними авто та велорухом. Також зазначили, що громадський транспорт потребує вдосконалення логістики, а для автомобілістів мають бути впорядковані місця для паркувань.

Результати обговорень показують значну стурбованість львів’ян питанням транспорту в місті та простором вулиць. Окрім того, львів’яни не змогли визначитись із покриттям вулиці: половина виступила за збереження автентичного покриття як історичної спадщини, а інша — за безпечне асфальтне покриття.

Команда планувальників продовжить збирати ідеї та аргументи, доопрацює варіанти реконструкції, які представить пізніше у більш якісних планах.

comments powered by HyperComments