Молодим підприємцям Львівщини та переселенцям із Сходу допоможуть реалізувати бізнес-ідеї

Андріана Кирик  |  Середа, 21 грудня 2016, 16:31
Іноземні інвестиції в розвиток бізнесу Львівщини
Молодим підприємцям Львівщини та переселенцям із Сходу допоможуть реалізувати бізнес-ідеї

У Львові розпочинається друга хвиля проекту «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка населення, яке постраждало внаслідок конфлікту в Україні». В рамках проекту місцевому населенню області та переселенцям допоможуть зреалізувати власний бізнес.


Програма ініційована Клубом Ділових Людей та Міжнародною організацією з міграції (МОМ). Фінансову підтримку надає Уряд Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, що діє у партнерстві з Міністерством міжнародного розвитку (DFID).


Учасники програми пройдуть декілька етапів, а саме: подання заявки з детальним описом власної бізнес-ідеї, дводенне бізнес-навчання з організації та розвитку власної справи, консультаційний супровід бізнес-експертів для створення грамотного бізнес-плану, конкурс бізнес-планів та розподілення грантових коштів до 55 000 гривень для кожного проекту.


До участі в проекті запрошують внутрішньо переміщених осіб (65% учасників проекту), місцевих мешканців Львова та області (перевага надається  учасникам АТО та членам їхніх сімей). 

 

comments powered by HyperComments