Які гірськолижні курорти відкриються на Львівщині?

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 16 грудня 2016, 23:01
Перелік місць, куди можна поїхати на відпочинок
Які гірськолижні курорти відкриються на Львівщині?

Незабаром на Львівщині розпочнеться сезон активного зимового відпочинку: катання на лижах, сноубордах та ін. Про те, які курорти незабаром відкриються та що там є цікавого, повідомили в управлінні туризму та курортів ЛОДА.

У Славському (Сколівський район) – відомому та популярному гірськолижному курорті – основні лижні траси прокладені на схилах гір Тростян, Погар, Кремінь, Менчіл, Варшава.

У Волосянці на схилах гори Високий Верх на любителів активного відпочинку чекають траси різного рівня складності загальною довжиною близько 9000 м.

У Тисовці, що оточений хвойним лісом та знаходиться на висоті 1017 м над рівнем моря, ширина трас досягає 30-60 м. Тут прокладені траси для бігових лиж, біатлону, могулу, фрістайлу, сноуборду, сноутюбінгу. Можна покататися і на санках, є лижні трампліни.

В Орявчику на схилах гір прокладені траси для початківців середнього та складного рівня. Витяги на гірськолижному комплексі "Звенів" та "Орявчик" підійдуть любителям сноуборду.

Плай пропонує шість трас, найдовша з яких довжиною 1200 м. Перепад висот тут сягає 260 м. Є траса для початківців та окремий дитячий майданчик.

У с. Розлуч Турківскього району готові запропонувати туристам катання на лижах, мінеральні води та під час Різдвяних свят – театралізовані вистави.

А неподалік Львова, біля села Майдан Жовківського району (на перетині урочищ Майдан і Журі Яворівського національного парку) розташований гірськолижний витяг "Майдан" із гірськолижною школою. Заповідна зона Розточчя тут нагадує знамениті карпатсько-альпійські ландшафти.

У місті Борислав розташований ще один сучасний гірськолижний комплекс. У Східних Бескидах карпатських лісів, неподалік від популярних бальнеологічних курортів Трускавець та Східниця, є траси для новачків і досвідчених лижників та сноубордистів.

comments powered by HyperComments