У Львові визначили кращих ландшафтних дизайнерів серед учнів шкіл

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 16 грудня 2016, 23:37
Подія відбувалась у рамках екологічного конкурсу.
У Львові визначили кращих ландшафтних дизайнерів серед учнів шкіл

15 грудня, у приміщенні департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації відбулося нагородження переможців обласного огляд-конкурсу "Зелені оази Львівщини". 

Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації. 

Як повідомив директор департаменту Руслан Гречаник, участь у конкурсі взяли колективи сімнадцяти загальноосвітніх та чотирьох позашкільних навчальних закладів області. Учнівська молодь напрацьовувала проекти з покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну території загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів. Найкращі роботи визначала конкурсна комісія.

Переможців визначали у таких номінаціях: "Краще озеленення та ландшафтний дизайн території загальноосвітнього навчального закладу області", "Краще озеленення та ландшафтний дизайн території позашкільного навчального закладу області".

Організатором конкурсу виступив КЗ ЛОР "Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді" за сприяння департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

comments powered by HyperComments