У рамках міжнародного проекту у Львові воїнів АТО навчили вести свій бізнес

Євгенія Пласконь  |  Четвер, 15 грудня 2016, 21:56
Бійців навчали маркетингу та фінансового менеджменту.
У рамках міжнародного проекту у Львові воїнів АТО навчили вести свій бізнес

З жовтня до середини грудня ветерани АТО та члени їх сімей пройшли навчальну програму “Ведення власної справи” від Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Навчання проводили безкоштовно.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Програму реалізовано у межах проекту «Україна – Норвегія: Перепідготовка і соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії, а організацією і проведення цього проекту в Україні займається Міжнародний соціальний фонд адаптації. 

«Ми надали учасникам чіткі інструменти, які допоможуть або стати конкурентоспроможними на ринку праці, або відкрити власну справу. Також працювали над збільшенням мотивації, навчили слухати колег, працювати один з одним як команда», – зазначила керівник відділу програм управлінського розвитку LvBS, Ольга Доля.

Учасники програми також поділилися враженнями:

 «Я отримав інструментарій, який допоможе грамотно організувати свій бізнес. Виявилось, спосіб мого мислення не є бізнесовий, і саме це є одним із найбільших відкриттів. Викристалізувались свої ідеї і як на них створити бізнес. Що було важливим: обмін думками, робота в командах. Все що говорили одногрупники та їх досвід – це безцінно», – розповів Роман Кривдик.

«У процесі навчання виявилось, що деякі мої знання мають системний характер. Це приємно здивувало і розширило прикладну складову: чітко вибудувалось розуміння, як діяти далі. Тепер – етап пошуку ніші і розробки продукту», – поділився учасник Ігор Кропива.

Цього тижня учасники завершили навчання та відзначили символічний випускний та отримали сертифікати про участь у програмі.

comments powered by HyperComments