У Львові скасують зупинку на вулиці Шухевича для кількох трамвайних маршрутів

Андріана Кирик  |  Четвер, 15 грудня 2016, 13:12
Вимушені заходи, щоб розвантажити ускладнений рух транспорту
У Львові скасують зупинку на вулиці  Шухевича для кількох трамвайних маршрутів

Через постійні затори на вулиці Івана Франка ЛКП «Львівелектротранс» в режимі експерименту вирішив зняти зупинку «вулиця Шухевича» для трамваїв, кінцева яких розташована на площі Соборній.


Відтак трамваї №3,№11,№8 не будуть зупинятися на своїй передостанній зупинці. За словами начальника служби диспетчеризації та організації руху Володимира Забавського, таке рішення є вимушеним. Зупинка «вул.Шухевича» знаходиться у найвужчій ділянці вулиці І. Франка, саме тому там завжди утворюються затори, адже трамваї, машини та автобуси постійно блокують рух один одного. Чиновник також зауважив, що відстань до кінцевої «площі Соборної» становить не більше 50 метрів, отож пасажирам таке нововведення не принесе значних незручностей.


Володимир Забавський також відзначив, що відхилення від графіку руху трамваїв відбувається саме через простій на проблемній ділянці вулиці І.Франка, що, до слова, коштує підприємству  біля 175 грн за кожну годину  простою одного трамвайного вагона,  година  ж простою одного тролейбуса вартує 110 грн.


Зазначимо, що трамваї № 4, №5,№9 на зупинці Шухевича зупинятимуться.

 

comments powered by HyperComments