У Львові пройде Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики

Євгенія Пласконь  |  Середа, 14 грудня 2016, 20:53
На захід приїдуть спортсмени з 18 областей.
У Львові пройде Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики

Упродовж 16 – 19 грудня в гімнастичних залах спортивного корпусу Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського (м. Львів, вул. Д. Дудаєва, 8) триватиме VІІІ відкритий Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Олексія Чернявого.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Позмагатися до Львова приїдуть 370 спортсменів-вихованців ДЮСШ та спортивних клубів із 18 областей України. Турнір проходитиме у 11 кваліфікаційних групах: за програмою юнацьких та дорослих спортивних розрядів, серед кандидатів у майстри спорту та у різних вікових групах.

За традицією, до учасників турніру разом з "Театром спорту" та театром "Мрія" (ЛДУФК) завітає Святий Миколай з вітаннями та подарунками.

Змагання проводяться під егідою Міністерства молоді та спорту України, за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, обласної федерації гімнастики, відділення НОК України у Львівській області та Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського.

Урочисте відкриття змагань відбудеться у суботу, 17 грудня, о 13:00 год.

Довідка:
Олексій Чернявий – один із засновників львівської школи акробатики, один з перших заслужених тренерів України в цьому виді спорту; упродовж тривалого часу працював на кафедрі гімнастики Львівського державного інституту (нині університету) фізичної культури.

comments powered by HyperComments