У Львівській ОДА провели семінар для представників громад

Євгенія Пласконь  |  Середа, 14 грудня 2016, 00:47
Людей вчили працювати з проектами.
У Львівській ОДА провели семінар для представників громад

У понеділок, 12 грудня, у Львівській ОДА завершився другий семінар із написання проектів та залучення ресурсів донорських організацій. Учасниками навчань стали 28 представників райдержадміністрацій, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад.

Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

"Представники районів та громад ознайомились із правилами формування проектів, оформлення аплікаційної заявки, вимогами до складання бюджету та видами донорської допомоги. Отримані знання вони закріпили на практичних завданнях. Зокрема, учасники мали змогу самостійно сформулювати мету, завдання та заходи у рамках проекту, а також окреслити бажані результати від його реалізації", -  розповіла директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, Поліна Лі.

За словами чиновниці, такі навчання також мотивують громадян подавати проекти, які у подальшому сприятимуть розвитку районів та Львівщини загалом.

Наступного року планують провести щонайменше 7 таких навчальних семінарів, що дозволить покращити якість підготовки проектів та збільшити їх кількість.

Організатор семінару – департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА, тренер – співзасновник та голова ГО "Центр громадянських ініціатив" Віталій Загайний.

comments powered by HyperComments