У Львові представлять проект із регуляторної політики

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 13 грудня 2016, 22:47
Керувати паркуванням чи літніми майданчиками стане легше.
У Львові представлять проект із регуляторної політики

У четвер, 15 грудня, у ЛОДА відбудеться публічна презентація Ініціативи "Львівський регуляторний хаб". Це спільна ініціатива Програми USAID "Лідерство в економічному врядуванні" та Школи управління Українського католицького Університету за підтримки Львівської облдержадміністрації та Комітету підприємців Львівщини.

Про це повідомили в департаменті економічної політики ЛОДА.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, регуляторний хаб – перший подібний проект в Україні, який аналізуватиме проекти регуляторних рішень, обиратиме кращі регуляції, моніторитиме регуляторне середовище та розроблятиме реформи з метою зменшення витрат для малого та середнього бізнесу Львівщини.

Під час заходу будуть представлені напрацювання з питань вдосконалення процедур регулювання, що вже підготовили волонтери в рамках роботи Львівського регуляторного хабу, зокрема щодо регулювання розміщення літніх майданчиків, паркування транспортних засобів тощо.

Серед спікерів: Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна, перший заступник Львівської ОДА Ростислав Замлинський, Президент Міжнародної благодійної організації "Фонд Східна Європа" Віктор Лях, Перший проректор Українського Католицького Університету Тарас Добко та ін.

Презентація відбудеться у приміщенні Львівської облдержадміністрації: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 412 о 10:00 год.

comments powered by HyperComments